Training overtuigende adviesteksten schrijven

Trainingsomschrijving

Wanneer?
Woensdag 19 juli van 9.00 tot 17.00 uur en woensdag 2 augustus van 9.00 tot 13.00 uur.

 

Waar?
Het Nieuwe Kantoor (HNK) Utrecht CS, pal naast station Utrecht Centraal. Kom dus lekker met de trein. Toch liever zelf rijden? Geef mij dat bij uw aanmelding door. U krijgt dan van mij een parkeerkaart van HNK.

 

Wat kunt u verwachten?
Een saaie schrijftraining? Welnee! Deze training is leuk, vlot en leerzaam. Ik beloof u ten minste drie nieuwe inzichten en praktische tips die uw adviesteksten naar een hoger plan tillen. Bovendien kost het schrijven van een goede adviestekst u minder tijd en moeite.

 

In de training krijgt u handvatten om adviesteksten logisch en overtuigend in te delen, helder te beargumenteren en de juiste woorden te kiezen. Zo oefent u met de piramideschrijftechniek; een hulpmiddel om beknopte teksten vanuit de kern op te bouwen. U ontvangt een plastic checklist met de belangrijkste tips uit de training en krijgt grondige feedback op uw eigen adviestekst.

 

Tijdens de training kunt u onbeperkt gebruik maken van de koffiebar. Op de eerste dag is een lunch inbegrepen.

 

Groepsgrootte: minimaal 4 en maximaal 10 deelnemers.

 

Kosten?
695 euro (ex btw). Dit is een all-in prijs. Er komen dus geen extra kosten bij voor materiaal en catering. Betaalt uw werkgever, dan zijn de kosten van deze training waarschijnlijk aftrekbaar.

 

Zodra de betaling is ontvangen, bent u ingeschreven voor de training. U kunt uw deelname tot een week voor aanvang kosteloos annuleren.

 

Doet u mee?
Klik op de ‘Meld u aan’-button en vul uw gegevens in. Na uw aanmelding neem ik contact met u op voor een korte intake, zodat de training zo goed mogelijk aansluit op uw leerdoelen en verwachtingen.

Een training bij u op de werkvloer? Dat kan. Ik vertel u hier graag meer over.

REACTIES VAN DEELNEMERS