Scorende offertes schrijven 

Wilt u de hitratio van uw offertes verhogen, lukt het u niet om de meerwaarde van uw product/dienst duidelijk op papier te krijgen of wilt u graag eens feedback op uw offertes van een professional?

 

In deze training krijgen de deelnemers praktische inzichten en handvatten om een effectieve en wervende offerte te schrijven. Een offerte die niet alleen inspeelt op de behoefte van de lezer, maar ook duidelijk de toegevoegde waarde van het aanbod laten zien. De deelnemers passen het geleerde direct toe op hun eigen offerte en ontvangen daar feedback op. Ook krijgen zij het boek ‘PITCH! Van elevator tot aanbesteding’ mee.

 

De inhoud en de opzet van de training stem ik altijd af op de individuele leerwensen van de deelnemers. Ik kom graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

PITCH! – VAN ELEVATOR TOT AANBESTEDING

Samen met commercieel trainer Rick Willemsen schreef ik het boek ‘Pitch! Van elevator tot aanbesteding’. Een boek met praktische tips voor (zelfstandige) professionals die hun dienst of product overtuigend willen verkopen. In dit boek begeleiden we u in vijf stappen naar een succesvolle pitch. Van het denkwerk naar het uitschrijven van je pitch, meer impact aan uw pitch toevoegen, het oefenen en het omgaan met zenuwen. Ook vindt u in dit boek een bijzondere pitchvorm: de aanbestedingspitch. Bijzonder, omdat deze grotendeels schriftelijk plaatsvindt en daardoor aan andere eisen moet voldoen dan de mondelinge pitch.

Pitchboek

Interesse in een training offertes schrijven? Neem dan gerust contact op.

REACTIES VAN DEELNEMERS